onze week voor en na de paasvakantie: welkom aan de nieuwe kindjes

voor de paasvakantie hadden we enkele kijkdagen waarop de nieuwe kindjes eens kwamen kijken in de klas. Ze speelde onder het alziende oog van mama en papa.

Op maandag was Elien op bijscholing en kwamen Jessie, Eric, Sarah en Kenny op ons letten. We hebben heel fijn met hun gespeeld.

This slideshow requires JavaScript.

Door regenweer werd ons uitstapje naar de kinderboerderij uitgesteld. In mei gaan we een nieuwe poging wagen. Klaartje en Jessie kwamen die dag met ons wortelpuree maken in de klas. En lekker dat dit was!

This slideshow requires JavaScript.

We schilderde en bouwde heel veel deze week.

This slideshow requires JavaScript.

Natuurlijk konden de paaseitjes niet ontbreken voor de paasvakantie. Tijdens de eerste speeltijd werden we verrast want overal lagen paaseieren.

Na de vakantie was het dan tijd voor hun eerste schooldag. Welkom Dylano, Otis, Mare, Quinn, Lois en Sisse. Onze vriend Ilyas was een beetje ziek maar die komt volgende week naar onze klas als hij beter is. Het word een drukke bende in de klas.

Na de eerste week zijn we het wel al een beetje gewoon in de klas en spelen we met de andere kinderen mee.

HiepHiepHoera! Eli werd tijdens de vakantie 3 jaar en dat hebben we natuurlijk gevierd. Hij bracht heerlijke chocolade balletjes voor ons mee waar we lekker van hebben gesmuld.

Door het mooie plakkerige weer zijn we heel veel buiten geweest. we speelde buiten en vonden een lieveheersbeestje. Daarna gingen we samen met Elien aan de slag om lieveheersbeestjes te knutselen

This slideshow requires JavaScript.

Op woensdag zochten we verkoeling in het zwembad. Het zwemmen op zich was niet het belangrijkste van die dag. wat was het dan wel? We gingen met de bus naar het zwembad! Daar hadden veel kindjes naar uitgekeken.

This slideshow requires JavaScript.

Op vrijdag was het voor sommige vriendjes de eerste keer in de turnles bij Gerd. Maar het was reuzefijn!. Na de middag was Elien naar huis. Karlijn nam ons mee naar haar klas en daar hebben we fijn gespeeld en gezongen.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s