Heerlijk smullen

Deze week hebben we heerlijk gesmuld.

Op dinsdag maakte we pannenkoeken. We moesten dus op zoek gaan naar alle ingrediënten. In het kippenhok vonden we de eitjes. De kip zat nog op de eitjes dus die waren nog lekker warm. Melk, suiker, boter en bloem moesten we nog in de winkel gaan kopen. Met zen allen in de bakfiets dus! Na een heerlijke rit ( en heel vermoeiend voor Elien 😀 ) kwamen we in de winkel aan. Alles zoeken, aanschuiven aan de kassa en betalen. Natuurlijk ook een chocolaatje omdat we zo flink waren!

Dinsdag kwamen Klaartje en Annelies ons helpen om de pannenkoeken te bakken. Eitjes klutsen, melk afmeten, bloem en suiker wegen en kloppen maar. Het bakken lieten we aan Elien en Annelies over.

This slideshow requires JavaScript.

Bij het kleuteratelier maakte we muziek, gingen we op zoektocht, maakte we mooie vrije teksten en maakte een mooie wandeling. We deze week ook weer volop in de klas. maskers maken, schilderen, kleuren, bouwen het kwam allemaal aan bod.

This slideshow requires JavaScript.

We hadden nog heel veel bessen over van onze pannekoekenbak. Daarom maakte we op vrijdag blauwe bessen smoothie. Iedereen gaf een klein beetje van zijn eigen fruit om in de smoothie te doen. Fruitsap erin, mixen en smullen maar!

This slideshow requires JavaScript.

Tot volgende week!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s