beestjes en kevers

Als het mooi weer is maken we graag een wandeling. Ook deze week hebben we dat gedaan. Op de beek lag nog ijs. We probeerde het kapot te gooien met takken, blaadjes, mos… maar dat lukte niet. De dikke steen die we vonden hebben we naast het ijs gegooid, waardoor er een grote plons kwam. Ook met de takjes kregen we een plons maar die was niet zo groot als met de steen.

Tijdens de wandeling kwamen we ook een lieveheersbeestje tegen. We hebben hem maar terug vrijgelaten zodat hij van het zonnetje kon genieten.

Eli vond een holletje. We wachten maar er kwam niemand uit. We denken dat het een hol van een muisje is een konijntje zou er nooit inpassen.

This slideshow requires JavaScript.

Op woensdag gingen we voor de eerste keer naar het toneel. Het was een musical van de 3de graad over de mestkever. Wat hebben we genoten om de grote kinderen die vaak met ons spelen op het podium te zien schitteren! Nogmaals proficiat voor hun voorstelling!

We lazen ook een boekje over gevoelens deze week. Boos kwam aan de beurt. We probeerde zo boos mogelijk te kijken en Elien kwam een foto trekken. Er zitten een paar acteertalenten in de klas!

This slideshow requires JavaScript.

Natuurlijk hebben we ook veel gespeeld in de klas. Er werden treinen gebouwd, wormen geboetseerd, torens gebouwd, kustwerken gemaakt met hamertje tik en nog zoveel meer.

This slideshow requires JavaScript.

Tot volgende week! Dan gaan we lekker smullen en zijn er ook kleuterateliers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s